Průběh řešení a Porady
Při přípravě tématu porady je možno do tématu dotáhnout pomocí funkce Dotažení průběhu řešení v detailu tématu text vybraného průběhu řešení obchodního případu nebo zakázky (číslo OP nebo zakázky musí předem zadáno). Dotahuje se anotace a text, typ se přednastaví na Informace. K dotaženému průběhu řešení je možno na poradě dopsat jeho řešení. V okamžiku vyřízení tématu se přidaný text začne zobrazovat i v průběhu řešení obchodního případu nebo zakázky.
Pokud je téma porady připojené k zakázce nebo obchodnímu případu a je vyřízené, text popisu a řešení tématu se dotahuje do průběhu řešení příslušného obchodního případu nebo zakázky. Poslední aktivity obchodních případů a zakázek
V obchodních případech a zakázkách jsou v rozbalovacím tlačítku Průběh řešení k dispozici funkce pro zobrazení a vytištění posledních záznamů průběhu řešení otevřených zakázek a obchodních případů.
Poslední aktivity - zobrazí přehled posledních záznamů průběhu řešení u otevřených obchodních případů resp. zakázek. Pokud u OP resp. zakázky není žádný záznam o průběhu řešení, zobrazí se upozornění Není vyplněn text. V přehledu lze vyfiltrovat ve sloupci Zodpovídá poslední aktivity vybraného uživatele.
Poslední aktivity - vše - odkaz je dostupný pouze u obchodních případů a zobrazní nejednou poslední průběhy řešení jak obchodních případů, tak zakázek.
Poslední aktivity - tisk - vytvoří výstupní tiskovou sestavu poslední aktivit konkrétního uživatele. Jeho jméno se zadává po vyvolání funkce.
V přehledu se zobrazí vždy jen záznamy průběhu řešení, ke kterým má přihlášený uživatel právo přístupu.